Presentació d’AESE, el principi d’un servei transformador i complet

AESE-Landing-Jornades

En el món actual, amb la baixa natalitat i l’increment de la competència, és essencial oferir un servei integral, que permeti a les escoles posicionar-se en un mercat canviant. En AESE ens hem convertit en el que la teva escola necessita, unint esforços amb empreses de diferents sectors, per cobrir totes les necessitats dels centres educatius.

Per això, el pròxim dijous 25 de maig hem organitzat una jornada de presentació per conèixer tots els membres que formen part d’AESE. L’esdeveniment tindrà lloc de 9.15h a 16.30h, al restaurant Cooper, ubicat al Club de Tennis Sabadell. Hem organitzat una jornada única que combina innovació, passió i potencial transformador.

A l’inici de la jornada, donarem la benvinguda a les empreses del sector educatiu, posteriorment coneixerem alguns membres com Creaescola, Abac, Atysa, Constel, Core i molt més. Després del break seguirem amb altres empreses tecnològiques, instal·lacions de telecomunicacions, consultors, activitats esportives i molt més.

Aquest serà el punt d’inici d’un gran projecte, que generarà moltes oportunitats al sector educatiu, i revolucionarà als centres escolars. D’aquesta manera, també obtindrem una visió completa de la primera vegada que totes les empreses conflueixen en una jornada d’AESE.

Podreu seguir l’esdeveniment a xarxes buscant-nos per @aese.cat i @aesecatalunya, i consultar les imatges de la presentació seguint el hashtag #AESEjornada!

Skip to content