Creaescola

A Creaescola treballem per a donar resposta a les necessitats de comunicació del teu centre educatiu. Definim estratègies de màrqueting, creem peces audiovisuals, dissenyem pàgines web i material gràfic, i t’ajudem a millorar el procés comercial per a donar la benvinguda a noves famílies.

931 166 341
info@creaescola.com
Reprodueix vídeo

Sobre nosaltres

Disposem d’una llarga trajectòria en el sector educatiu i un equip de grans professionals que estarà al vostre costat en tot moment. Ens trobareu a la Casa Arimon, a Sabadell, prop de Barcelona, on us oferirem un servei integral de comunicació i màrqueting pensat únicament per a vosaltres.

Què podem fer pel teu centre?

Comunicació estratègica
T’ajudem a comunicar el teu projecte educatiu i proposta de valor, potenciant els teus punts forts. Ho fem de manera interna i externa, per arribar a les noves famílies, i a les que ja confien en nosaltres.
Formació bonificada
Disposem d’un ampli ventall de cursos de formació per a equips de comunicació, gestió i direcció del centre: pla estratègic, xarxes socials, entrevistes, atenció a famílies…
Màrqueting educatiu
Amb l’objectiu de captar l’atenció de noves famílies i augmentar el nombre de matrícules, fem campanyes de preinscripcions 360 amb suports digitals i tradicionals.
Sessions de fotografia i vídeo
Realitzem sessions d’audiovisuals per mostrar el dia a dia de l’escola i ajudar-te a transmetre els teus factors diferenciadors a través de peces originals, creatives i properes.
Disseny gràfic i imatge corporativa
De manera creativa, treballem la imatge del teu centre per incorporar un valor afegit que us diferenciï de la teva competència. Creem flyers, fulletons, lones…
Auditories internes
Analitzem la teva escola, millorem el procés de preinscripcions i comercial de les famílies interessades en el centre. Mystery Parents, visita a l’escola, portes obertes…
Desenvolupament de projectes web
Desenvolupem la teva web amb un disseny personalitzat, atractiu i responsiu, amb un gestor de continguts pensat per a fer canvis des de l’escola.

Formulari de contacte

Tens dubtes? Vols saber com podem ajudar-te a aconseguir els teus objectius? Trobarem la solució conjunta, contacta amb nosaltres a través del formulari de sota, sense compromís.

Altres serveis

Plataforma de gestió escolar
Humanització d'espais
Gestió energètica
Menjador escolar
Skip to content