Next Human

A Next Human posem l’usuari al centre del projecte, agrupant el programa docent juntament amb l’arquitectura i l’espai perquè aquests transmetin emocions.

Aquestes emocions que reben tant als pares com als nens, emfatitzen el projecte educatiu de l’escola i la fan posicionar millor.

937 427 142
info@nextarquitectura.com
01

Sobre nosaltres

Human es la branca de Next que pretén projectar en cada hàbitat tots els aspectes humans que ens complementen i ens fan percebre sensacions agradables. Ens dirigim especialment a escoles, per poder recrear sensacions físiques a través de les formes del mobiliari, les textures de les superfícies i l’atmosfera apropiada per a convertir l’espai arquitectònic en una agradable experiència sensorial.

Què podem fer pel teu centre?

Anàlisis dels espais
Des de Next, analitzem l’escola, junt amb el projecte educatiu, per estudiar quines són les àrees a millorar, juntament amb un concepte conjunt, on es pugui anar actuant per fases en els anys i es creï una escola humanitzada.
Evolució
Entenem que les necessitats educatives evolucionen amb el temps. És per això, que dissenyem espais versàtils i adaptables que es puguin configurar fàcilment per donar resposta a diferents modalitats d’ensenyament i estils d’aprenentatge.
Dissenyem espais funcionals
Podem ajudar a crear aules, àrees comunes o zones exteriors que siguin òptimes per l’aprenentatge de l’alumne, amb distribucions que siguin adequades del mobiliari, il·luminació, textures, colors que generin un ambient acollidor.

Formulari de contacte

Tens dubtes? Vols saber com podem ajudar-te a aconseguir els teus objectius? Trobarem la solució conjunta, contacta amb nosaltres a través del formulari de sota, sense compromís.

Altres serveis

Equipament i mobiliari
Plataforma de gestió escolar
Fotografia i vídeo
Instal·lacions i audiovisual
Skip to content