Colex Uniformes

Empresa capdavantera al sector de la fabricació d’uniformes, caracteritzada per fabricar uniformes innovadors adaptats al Segle XXI. Donem forma a les idees dels nostres clients.

93 564 64 50
administracion@colexuniformes.com
Reprodueix vídeo

Sobre nosaltres

Colex som fabricants, la qual cosa ens permet fer un seguiment total de tots els productes i processos que intervenen en la confecció d’un uniforme. Adquirim la matèria primera de venedors nacionals i dissenyem, produïm i distribuïm des de la nostra fàbrica.

Què podem fer pel teu centre?

Consultoria
Analitzem el centre, la uniformitat actual i escoltem les vostres necessitats per a crear un projecte a mesura, oferint la nostra dilatada experiència i assessorament per als millors resultats.
Patronatge
Creem els patrons a mesura per a cada uniformitat. Amb la millor tecnologia i especialistes.
Brodat
Personalitzem les peces amb una de les tècniques més antigues al mateix temps que sofisticades, el brodat. Per a això disposem de 4 màquines automàtiques amb un total de 25 capçals.
Control de qualitat
En disposar de tots els processos el control de qualitat és continu, en cada fase es revisa que tot estigui en els estàndards de qualitat que marquem. Acaronem fins al més petit detall. Busquem l’excel·lència en cadascuna de les parts del nostre procés de fabricació amb l’objectiu d’aconseguir la màxima perfecció en les peces.
Disseny
Dissenyem la teva uniformitat escoltant-te i fent realitat les teves idees. Tot això, assessorant-te per a aconseguir una uniformitat d’acord amb la imatge del centre, a l’una de còmoda i útil.
Tall
L’estiratge i el tall del teixit, són la primera fase de la confecció, per a això disposem de maquinària d’última generació que ens permet agilitzar temps, guanyant precisió i reduint el cost energètic, arribant a tallar entre 10.000 i 15.000 peces setmanals.
Serigrafia i sublimació
Serigrafiem les peces buscant una personalització més moderna i contemporània. Utilitzem tintes amb base aigua, que una vegada ha assecat i passat per un túnel de calor per aire, aquesta queda completament curada evitant que perdi consistència al pas de les rentades.
Planxat, embutxacat i preparació
Al costat dels millors professionals i maquinària, planxem i repassem totes i cadascuna de les teves peces per a lliurar-te-les perfectes per a servir. Per a l’embutxacat, disposem d’una nova màquina que ens permet embutxacar i etiquetar més de 1000 peces per hora.

Formulari de contacte

Tens dubtes? Vols saber com podem ajudar-te a aconseguir els teus objectius? Trobarem la solució conjunta, contacta amb nosaltres a través del formulari de sota, sense compromís.

Altres serveis

Hort urbà i espais exteriors
Telecomunicacions
Material elèctric, fontaneria i energies renovables
Skip to content