Baker Tilly

Som una firma especialitzada en serveis professionals de Consultoria i Assessorament fiscal-Legal, Comptable, Laboral i de Gestió, amb una divisió especialitzada en entitats sense afany de lucre i del sector educatiu. Més de quaranta anys d’experiència ens consoliden com una de les firmes de serveis professionals amb més coneixement del mercat.

BT-recepcio

Sobre nosaltres

La nostra voluntat és realitzar un acompanyament integral en “l’administració” dels centres i facilitar-vos el dia a dia amb les diferents administracions (educativa, tributària, Seguretat Social…).

Per la prestació d’aquests serveis disposem de personal altament especialitzat en el sector educatiu i potents eines informàtiques que hem dissenyat per facilitar-vos les tasques aportant, a més, seguretat al dia a dia.

Què podem fer pel teu centre?

Consultoria fiscal
Consultoria fiscal especialitzada en entitats sense afany de lucre i PIME, amb cobertura nacional i internacional si fos necessari.
Consultoria laboral i de persones
El personal docent i de PAS són bàsics en el funcionament diari dels centres i la seva “tranquil·litat” deriva en el tracte vers als alumnes.
Auditoria
Auditoria (ROAC) o de subvencions en cas de necessitat (amb professionals coneixedors de les especialitats de les entitats sense afany de lucre i del sector educatiu) i inclús amb noves possibilitats relacionades amb l’àmbit de l’ESG i de sistemes de gestió (com poden ser la sostenibilitat, plans d’igualtat, medi ambient…)
Comptabilitat
Comptabilitat i impostos recurrents amb aplicacions informàtiques pròpies (al núvol) adaptades a les necessitats del sector educatiu (rendició de comptes, comptabilitat per centres de cost, seguiment de pressupostos…) – un programa de comptabilitat pensat per “no comptables”.
Gestió laboral completa
Gestió laboral completa (nòmines, contractació, quitances…) amb plataformes al núvol pel client i pel mateix treballador, amb informes de seguiment personalitzables per facilitar-vos el dia a dia (inclús amb suport a GConcert si s’estima oportú)

Formulari de contacte

Tens dubtes? Vols saber com podem ajudar-te a aconseguir els teus objectius? Trobarem la solució conjunta, contacta amb nosaltres a través del formulari de sota, sense compromís.

Altres serveis

Assegurances escolars
Formació
Neteges de centres
Control d'entrades i sortides
Skip to content