ADServicios

A ADServicios ens dediquem a promoure i desenvolupar la cultura de l’hort urbà a les escoles sabedors de la importància d’educar als nens sobre l’agricultura sostenible i una alimentació saludable. També creem amb fusta zones d’ombra, esbarjo i lectura als espais exteriors.

930 085 035
info@adservicios.es
foto-web

Sobre nosaltres

Amb més de vint-i-cinc anys d’experiència al sector, en el 2016 iniciem un nou projecte especialitzat en la fabricació de productes amb fusta sostenible, respectant els recursos naturals i promovent pràctiques responsables per oferir solucions ecològiques que harmonitzen amb l’entorn, contribuint a un futur més verd.

Què podem fer pel teu centre?

Hort urbà
Ens encarreguem de la implementació d’horts urbans en escoles. Brindem assessorament, disseny i subministrament de materials necessaris perquè els estudiants puguin gaudir de l’experiència de conrear aliments frescos i aprendre sobre l’agricultura sostenible en el seu entorn escolar.
Zones d'ombra
Les zones exteriors són vitals per al desenvolupament i benestar dels nens. Hi poden jugar i socialitzar de manera activa. Per això és fonamental una zona d’ombra adequada, on puguin resguardar-se del sol en un ambient fresc i segur.
Decoració d'exteriors
Disposem d’un ampli assortiment de Jardineres, tanques, pèrgoles i un llarg etcètera de complements de jardí que decoren les zones exteriors i creen un ambient agradable i natural.
Pòdiums i tarimes
Construïm podis i tarimes de fusta en els quals els nens puguin jugar, llegir o realitzar esdeveniments d’una forma segura amb l’avantatge d’una alta durabilitat i resistència a la intempèrie per a espais a l’aire lliure.
Taules "Pícnic"
Les nostres taules proporcionen un espai adequat perquè els estudiants puguin llegir i jugar. Brinden comoditat, promouen la concentració i faciliten la interacció entre els nens durant aquestes activitats educatives i recreatives
Fabricació pròpia
Els nostres exclusius dissenys i la mateixa fabricació de tots els nostres productes fa que puguem oferir uns acabats únics i personalitzats a cadascun dels nostres clients.

Formulari de contacte

Tens dubtes? Vols saber com podem ajudar-te a aconseguir els teus objectius? Trobarem la solució conjunta, contacta amb nosaltres a través del formulari de sota, sense compromís.

Altres serveis

Telecomunicacions
Mobiliari d’escuma a mida
Centre Especial de Treball
Comunicació famílies
Skip to content