Neteges Muñoz

Neteges Muñoz és una empresa especialitzada a proporcionar serveis integrals de neteja i desinfecció de centres escolars amb més de 40 anys d’experiència. Oferim un tracte personalitzat per a la higiene ambiental i la gestió de recursos per a les necessitats de la teva empresa.

93 745 15 40
info@limpiezasmunoz.com
Neteges-Munoz-009

Sobre nosaltres

Neteges Muñoz és una empresa especialitzada a proporcionar serveis integrals de neteja, distribució i assessorament pels nostres clients. Oferim un tracte personalitzat per a la higiene ambiental i la gestió de recursos per a les necessitats de la teva empresa. Proporcionem una cobertura a tot Catalunya amb un equip expert i logístic de 300 persones entre treballadors i col·laboradors.

Què podem fer pel teu centre?

Neteges mecanitzades
Realitzem servei de neteja per a escoles i centres educatius amb un equipament especialitzat per tractar cada tipus de circumstàncies. Atenem les qualitats particulars de cada entorn de treball i, per aquest motiu, comptem amb un equipament tècnic format per quatre fregadores industrials, escombradores i maquinària amb raspalls a pressió per tractar superfícies àmplies, com ara naus industrials, pàrquings i /o magatzems.
Neteges en situacions d'excepció
Cap a les situacions de desastres naturals, accidents o emergències, com ara una inundació o un incendi, proveïm un sistema de neteja de recuperació i tractament de l’entorn. Especialment, en aquestes circumstàncies, actuem amb rapidesa i eficàcia per tornar el bon estat als espais malaguanyats. Comptem amb una plantilla preparada per tractar aquest tipus de situacions, així com un equipament tècnic especialitzat compost per 5 aspiradores industrials de diferents capacitats d’absorció: 25, 45 i 60 litres.
Neteges mecanitzades d'aigua a pressió
Es tracta d’un servei que permet accedir a les zones més complexes, tant a espais exteriors com a superfícies antilliscants. Amb aquest tipus de sistema aconseguim eliminar qualsevol residu adherit a la superfície, obtenint més resultat de neteja gràcies a la pressió i temperatura de l’aigua. El sistema d’aigua a pressió que proporcionem ens permet adaptar la nostra actuació a qualsevol mena de superfície, material i al voltant.
Treballs d'alçada
Oferim un servei de neteja general de superfícies verticals, ja siguin murs, façanes, sostres, vidres o parets. Comptem amb una flota de vehicles específica per aquest tipus de treball, a més de plataformes elevadores, tisores i braços telescòpics per accedir a les superfícies més elevades i de difícil accés. Garantim la seguretat de tots els nostres treballadors a través de la formació específica i continuada en feines d’alçada.

Formulari de contacte

Tens dubtes? Vols saber com podem ajudar-te a aconseguir els teus objectius? Trobarem la solució conjunta, contacta amb nosaltres a través del formulari de sota, sense compromís.

Altres serveis

Assessoria
Lleure i educació
Comunicació famílies
Skip to content