Àbac

Creem, dissenyem i gestionem propostes a mida per i amb les escoles i centres educatius per oferir serveis de lleure adaptats a les necessitats de cada realitat educativa.

Creiem en l’educació com a motor de canvi social, i en la passió i la implicació emocional com a premisses per intervenir i interactuar amb la infància i la joventut, i així ho fem.

Reprodueix vídeo

Sobre nosaltres

Amb més de 22 anys d’experiència, el nostre dia a dia ofereix una gestió de proximitat, vinculada a l’entorn, amb valor afegit, personalitzada i amb una oferta de serveis de qualitat, tant en l’oci educatiu com en l’alimentació escolar.

Fomentem propostes d’oci educatives, amb mirada 360, vinculant als nens, nenes i joves amb el seu entorn, mitjançant les activitats que realitzen. Apostem per un oci accessible, inclusiu i innovador.

Què podem fer pel teu centre?

Gestió educativa de l'espai migdia
Creiem que l’Espai Migdia és molt més que un servei alimentari, és un temps de lleure educatiu. Treballem els hàbits alimentaris estimulant l’autonomia del nen/a, i l’interès per l’alimentació saludable, fent-los així més protagonistes de l’acte social de menjar. A més, creem un espai de lleure on els infants puguin escollir quina és aquella activitat que volen fer després de dinar i la puguin imaginar, dissenyar, crear i finalment gaudir.
Casal de vacances
Aprofitem les vacances per proposar experiències que siguin font de diversió, convivència, inclusió i d’aprenentatge. Creant casals amb identitat pròpia dissenyats a partir de les seves inquietuds. Oferim casals plens d’activitats, relacionades amb l’art, l’esport i el lleure. Els infants descobriran, experimentant amb diferents propostes, i gaudiran de mil aventures, desenvolupant activitats de lleure on viuran l’experiència del procés de creació a partir del joc, d’activitats d’aigua, sortides temàtiques i altres propostes lúdiques.
Propostes extraescolars
Apostem per unes activitats extraescolars lúdico-educatives i esportives de qualitat que a l’hora ajudin a les famílies a la conciliació de l’horari laboral amb l’escolar. La proposta de programació i organització de les activitats es fa conjuntament amb AFA i l’Escola, amb l’objectiu d’oferir sempre activitats personalitzades.
Propostes a mida
Organitzem propostes a mida per a dates senyalades, oferint tallers lúdics, creatius i engrescadors per gaudir amb tota la comunitat educativa. Des de les escoles, podeu imaginar allò que desitgeu i des d’ÀBAC us ajudarem a fer-ho possible!

Formulari de contacte

Tens dubtes? Vols saber com podem ajudar-te a aconseguir els teus objectius? Trobarem la solució conjunta, contacta amb nosaltres a través del formulari de sota, sense compromís.

Altres serveis

Lleure i educació
Gestió energètica
Producció d'uniformes
Material elèctric, fontaneria i energies renovables
Skip to content