Core Restauració

A Core ajudem a les nostres escoles a aconseguir que l’espai mig dia sigui el més feliç i complet per als nens i nenes que es queden a dinar.

Cuinem de manera gustosa, sana i equilibrada. Som àgils, ens adaptem a les necessitats de cada centre perquè l´hora del dinar sigui un moment ideal i perfecte.

93 516 78 52
info@corerestauracio.com
Reprodueix vídeo

Sobre nosaltres

Ens apassiona el que fem, sabem que la bona alimentació és essencial en les diferents etapes de la vida.

Core es compromet cada dia a garantir un servei de primera perquè som l’expert que busquen els centres per la nostra experiència, innovació, qualitat i confiança. Comptem amb un equip de professionals amb vocació, capacitat i compromès. Des de xefs, ajudants de cuina, nutricionistes, equip directiu, tècnic i administratiu.

Què podem fer pel teu centre?

Menús in situ i transportats
T’oferim elaborar els menús IN SITU a les instal·lacions del mateix centre. També pots contractar el nostre servei de TRANSPORTAT elaborant el càtering a la nostra cuina central ubicada a Granollers, podent triar entre Línia freda o Línia calenta.
Tracte directe i proper
Un tracte a mida, proper i directe. Amb capacitat de reacció immediata davant de possibles imprevistos que puguin sorgir. Oferint sempre la solució més adequada.
Formar part del projecte educatiu
Estimulant i ensenyant els bons hàbits nutricionals i d’higiene a les nenes i nens del centre. Contribuint al benestar i desenvolupament actual i en el futur.
Ens adaptem a les teves necessitats
Cada centre és únic pel que ens adaptem a les necessitats específiques que es puguin tenir. Innovació permanent, passió, compromís i dedicació. Assegurant la màxima qualitat.
El servei i menú que desitgem per als nostres fills i filles
Un servei eficient amb un menú saludable, nutritiu, equilibrat, variat i complet. Màxima qualitat a les matèries primeres. Productes de temporada. Productes km 0. Productes ecològics. Productes integrals. Menús d’acord amb l’edat de l’infant. Menús adaptats davant d’al·lèrgies i dietes especials.
Contribuir a ser sostenible
Contribuir a ser curosos i respectuosos amb el medi ambient a través del nostre servei.

Formulari de contacte

Tens dubtes? Vols saber com podem ajudar-te a aconseguir els teus objectius? Trobarem la solució conjunta, contacta amb nosaltres a través del formulari de sota, sense compromís.

Altres serveis

Neteges de centres
Control d'entrades i sortides
Centre Especial de Treball
Telecomunicacions
Skip to content