Qualla Kids

Qualla és un sistema de gestió de la comunicació a través de diferents apps, que està revolucionant les connexions entre escoles i famílies, aportant més seguretat, flexibilitat i control a tots els processos diaris, fent-los més àgils, fàcils i segurs.

+34 623 433 238
info@quallakids.com
Reprodueix vídeo

Sobre nosaltres

A Qualla busquem la màxima simplificació dels processos administratius a les escoles, en els moments crítics de seguretat, guanyant en tranquil·litat, reduint el volum de documentació i facilitant les tasques. Som especialistes en simplificar la comunicació entre escola i famílies, fent que els tràmits es facin de forma àgil, fàcil i segura.

Què podem fer pel teu centre?

Recollides segures
Qualla és una aplicació de seguretat, única al mercat que, mitjançant un sol clic, garanteix el control absolut de la recollida dels menors, per les persones autoritzades, a la sortida de l’escola, guardant a més un registre històric.
Signatura d'autoritzacions al mòbil
La forma més fàcil d’obtenir les autoritzacions de les famílies dels teus alumnes. Sense haver d’imprimir, sense que hagin de buscar a la seva safata d’entrada de l’email. I amb un sol clic podràs enviar recordatoris a qui no hagi signat.
Registre d'entrades
Registre les arribades amb un sol clic, amb notificació immediata a la família de que el seu fill ja ha arribat a classe. Tingues el control d’assistència i la tranquil·litat de les famílies quan els teus alumnes comencen a anar sols a l’escola.
Gestió del menjador
Amb un sol clic, la cuina sap què ha de cuinar, administració sap què ha de facturar, els monitors i els tutors d’aula veuen a tots els inscrits per aquell dia, i les famílies tenen la informació que necessiten.
Comunicació amb les famílies
Comunicacions ràpides i efectives, a una o a totes les famílies de l’aula, des de l’aula, des del menjador o des de l’administrador del sistema. Amb texts pre-escrits o escriptura lliure. Tot de forma molt àgil i fàcil!
Gestió d'altres espais
Tingues el control d’entrades i sortides de qualsevol espai de l’escola. Gestiona l’aula d’acollida, la infermeria, l’autocar o qualsevol espai que necessitis, amb les nostres “Aules Virtuals”. Pots crear tantes com vulguis!

Formulari de contacte

Tens dubtes? Vols saber com podem ajudar-te a aconseguir els teus objectius? Trobarem la solució conjunta, contacta amb nosaltres a través del formulari de sota, sense compromís.

Altres serveis

Humanització d'espais
Neteges de centres
Material elèctric, fontaneria i energies renovables
Mobiliari d’escuma a mida
Skip to content