Comercial d’electricitat industrial S.A.

CEI és una empresa de subministrament de material elèctric, industrial, fontaneria, climatització, xarxes i energies renovables. També oferim solucions integrals al professional, independentment del sector, gràcies als nostres departaments d’Enginyeria, fabricació de quadres elèctrics i il·luminació.

93 692 83 82
cerdanyola@grupcei.net
instal-cei

Sobre nosaltres

Fundada l’any 1980, Comercial d’Electricitat Industrial S.A. compta avui amb 7 delegacions, repartides entre Barcelona ciutat, el Baix Llobregat, el Vallès Oriental, el Vallès Occidental i el Garraf, totes elles dotades de magatzem i botiga. A més d’un magatzem logístic de 8000 m² i 21.000 m² a CLC Electro Marcilla a Navarra amb entrega diària als nostres punts de venda.

Què podem fer pel teu centre?

Electricitat
T’oferim assessorament pel manteniment i renovació del teu centre, donant suport a el vostre equip de manteniment o oferint el servei dels nostres clients per a la realització de les intervencions necessàries, com ara instal·lacions de carregadors de vehicle elèctric, renovació d’instal·lacions elèctriques i quadres de protecció.
Fontaneria i ACS
Disposem de tot el necessari per a l’execució i manteniment per a instal·lacions d’ACS, Sanejament, escomeses generals, jardí, piscina, grups de pressió i bombament, instal·lacions contra incendi, descalcificació i osmosi…
Renovables
Gràcies al nostre departament d’enginyeria oferim solucions a mida per a la producció d’energia renovable a través de solucions fotovoltaiques, geotèrmia o solar tèrmica, adaptant als nous sistemes de generació com l’aerotèrmia a les teves necessitats de climatització i ACS.
Quadres elèctrics
Disseny i muntatge de quadres elèctrics, tant estàndard com segons la necessitat del client. Connexions de servei, instal·lacions d’enllaç, quadres generals i subquadres de potència, armaris d’automatització. Comptem amb taller propi per al muntatge, així com departament tècnic per a estudi i assessorament, ajustant-nos a les vostres necessitats.
Climatització
Trobem la millor solució pels teus espais tant en calefacció, ventilació, renovació d’aire i aire condicionat, tant en els elements d’emissió, radiadors, terres radiants, ventiladors, splits, fancoils… com en els de generació, calderes, aerotèrmies, i elements de control a través de termòstats.
Il·luminació
El nostre departament de projectes d’il·luminació trobareu la millor solució per a la il·luminació dels vostres despatxos, aules, salons d’actes, zones esportives i patis escolars.

Formulari de contacte

Tens dubtes? Vols saber com podem ajudar-te a aconseguir els teus objectius? Trobarem la solució conjunta, contacta amb nosaltres a través del formulari de sota, sense compromís.

Altres serveis

Plataforma de gestió escolar
Hort urbà i espais exteriors
Control d'entrades i sortides
Equipament i mobiliari
Skip to content