Educa Energy

Som consultors i assessors energètics amb més de 10 anys d’experiència en el sector i hem creat aquest apartat exclusiu per a tots els centres educatius.

626 769 391
info@educaenergy.com
01-Foto-portada

Sobre nosaltres

Brindem tots els serveis de gestió d’eficiència energètica tant en gas com en llum, però sobretot donem el millor servei personalitzat que és el que ens avala en el nostre treball diari i donem la diferència en el sector.

Què podem fer pel teu centre?

Gestió energètica
Assumim per complet la gestió energètica del teu centre perquè no hagis de preocupar-te per res. Elaborem un pla d’actuació amb la fi principal d’aconseguir grans estalvis, però també d’ajudar-te a adaptar la teva companyia a la normativa vigent en el que a l’energia es refereix.
Estudis tècnics
Mitjançant aquesta auditoria realitzada de manera gratuïta pels nostres professionals, presentarem un informe amb les mesures que es poden adoptar per a aconseguir un consum eficient de l’energia que ens portarà a reduir l’import de les teves factures de manera considerable.
Eficiència energètica
La base de l’estalvi en els subministraments de llum i gas parteix de la implementació de l’eficiència energètica tant en les llars com en els negocis. Algunes de les solucions que oferim en aquesta matèria són: productes fotovoltaics, Il·luminació led, carregadors de cotxes elèctrics, bateries de condensadors i comptadors de telemesura.
Monitoratge energètic
El monitoratge a través de sistemes tecnològics d’última generació permet mantenir en el temps l’estalvi aconseguit gràcies a les optimització energètica. Supervisem de manera periòdica els teus subministraments i consums energètics oferint-te informes de qualitat que mostren l’estalvi constant de les teves instal·lacions.

Formulari de contacte

Tens dubtes? Vols saber com podem ajudar-te a aconseguir els teus objectius? Trobarem la solució conjunta, contacta amb nosaltres a través del formulari de sota, sense compromís.

Altres serveis

Plataforma de gestió escolar
Humanització d'espais
Menjador escolar
Pàdel per escoles
Skip to content