Dinantia

A Dinantia Livekid oferim solucions digitals per a centres educatius amb l’objectiu de millorar els processos de comunicació, captació i relació amb les famílies. Ho fem principalment a través de tres productes: Livekid, l’agenda digital per a escola infantil, Dinantia, l’aplicació de comunicació escola-família i Dinantia CRM per gestionar el procés d’admissions en centres educatius.

93 280 60 20
info@dinantia.com
Reprodueix vídeo

Sobre nosaltres

Creada l’any 2015, Dinantia ofereix una plataforma de comunicació escola-família que avui dia està present en més de 650 centres educatius. L’any 2022 ens vam fusionar amb Livekid, l’empresa líder del mercat europeu en programari de gestió i agenda digital per a escoles infantils. Junts donem servei a més de 3.000 centres educatius i les nostres aplicacions són utilitzades per més de 400.000 famílies.

Què podem fer pel teu centre?

Livekid, agenda digital infantil
LiveKid és més que una Agenda Infantil. LiveKid és un nou sistema integral que ajuda en la gestió de la teva escola infantil. Comunicació amb les famílies, comptabilitat, gestió de cobraments, model 233 i molt més. Tot en un sol lloc!
Dinantia CRM, gestió d'admissions
Dinantia CRM és l’eina que t’ajuda a gestionar el teu procés d’admissions. Treballaràs de manera més eficient, aconseguint una visió global en temps real sobre l’estat de cada candidat. Tindràs l’historial d’activitats i la documentació de cada candidat en un únic lloc, compartit i accessible per totes les persones autoritzades. Gestiona les teves activitats i envia correus electrònics o newsletters des del nostre CRM, amb control de lectura i d’obertura d’adjunts. Amb els nostres informes tindràs una visió clara de l’efectivitat de les teves accions de màrqueting, podràs conèixer millor la teva competència i veuràs en temps real la teva taxa de conversió. Només es pot millorar allò que es mesura.
Dinantia, plataforma de comunicació
Dinantia és una plataforma de comunicació dissenyada per reforçar la connexió entre els centres educatius i les famílies. La nostra plataforma web i mòbil permet als centres educatius enviar missatges a pares i alumnes, i també millorar la comunicació interna del centre. A més d’enviar missatges al mòbil, disposes del mur, newsletters, enquestes, pagaments, gestió d’extraescolars, etc. I podràs controlar en tot moment la bidireccionalitat: decideix si les famílies poden enviar missatges i a qui poden fer-ho. Amb Dinantia, portar la comunicació escola-família a un nivell més eficient i efectiu és més senzill que mai. Estalvia temps al centre i augmenta la satisfacció de les famílies!

Formulari de contacte

Tens dubtes? Vols saber com podem ajudar-te a aconseguir els teus objectius? Trobarem la solució conjunta, contacta amb nosaltres a través del formulari de sota, sense compromís.

Altres serveis

Comunicació famílies
Assessoria
Neteges de centres
Skip to content