idDOCENTE

Som especialistes en formació del professorat. Un espai d’aprenentatge d’avantguarda on poder adquirir els coneixements i desenvolupar les competències necessàries per fer front a la realitat canviant de les aules. Oferim formació en línia, certificada i bonificable sobre les principals àrees de desenvolupament professional docent.

936 555 566
info@iddocente.com
IMAGEN_1

Sobre nosaltres

IdDOCENTE és un centre de formació del professorat compromès amb l’excel·lència educativa. Oferim formació 100% online, basada en exclusius continguts de gran qualitat, sobre les principals àrees de desenvolupament professional docent: metodologies actives, competència digital, programació i robòtica, educació emocional, educació afectivosexual, mediació i assetjament escolar…

Què podem fer pel teu centre?

Formació online
La nostra oferta formativa està formada per més de 30 cursos en línia sobre les principals àrees de desenvolupament professional docent (metodologies actives, competència digital, programació i robòtica, educació emocional, mediació i assetjament escolar…).
Formació subvencionada
La nostra formació subvencionada engloba pràcticament totes les situacions laborals, podent trobar cursos subvencionats per a treballadors en actiu, per a autònoms i per a aturats.
Google Workspace for Education
Com a Partner de Google, estem especialitzats en la implantació de Google Workspace for Education a centres educatius amb un servei global que inclou solucions de consultoria, implantació, capacitació de formadors i gestió del domini.
Formació bonificada
Tots els nostres cursos són 100% bonificables a través de FUNDAE i et podem facilitar l’assessorament necessari i encarregar-nos de totes les gestions necessàries per bonificar la formació.
Formació a mida
Organitzem formacions totalment a mida per a grups a partir de 5 participants d´un mateix centre educatiu adaptant continguts, metodologia i calendari a les necessitats reals de cada client.

Formulari de contacte

Tens dubtes? Vols saber com podem ajudar-te a aconseguir els teus objectius? Trobarem la solució conjunta, contacta amb nosaltres a través del formulari de sota, sense compromís.

Altres serveis

Producció d'uniformes
Fotografia i vídeo
Humanització d'espais
Menjador escolar
Skip to content