Hermex

HERMEX IBERICA, des de 1988 dedicada al disseny, fabricació, venda i instal·lació de Mobiliari per a Centres Educatius, i comercialització de material i equipaments a Centres Escolars i altres col·lectivitats.

Més de 30.000 clients i més de 3.000 equipaments Educatius a tot Espanya avalen la nostra qualitat i serietat.

937 122 227
mbayes@hermex.es
infantil-02

Sobre nosaltres

Equipament complet de Mobiliari Escolar i materials d’aprenentatge en les etapes d’Infantil, Primària i Secundària.

Els nostres productes estan certificats segons normes CE, i amb la garantia de la nostra certificació ISO 9001 i ISO 14001 per TÜV InterCert Saar. Mobiliari certificat a les normes europees i certificat per AIDIMME.

Què podem fer pel teu centre?

Mobiliari escolar
Hermex és la solució per l’equipament integral de Mobiliari Escolar a la teva Escola d’Infantil, Primària o Secundària amb una gran varietat d’equipament d’alta qualitat i amb una garantia d’1 a 10 anys.
Aules sensorials
Creem la teva aula, espai multisensorial o Snoezelen amb una acurada selecció de materials d’alta qualitat per captar l’atenció dels Infants: columnes, fibres òptiques, cortines, projectors,… tot per afavorir la percepció de sensacions i potenciar l’aprenentatge.
Aula de música
Hermex t’ofereix un gran ventall en instruments, pissarres, pentagrames i pedagogia musical, i en Mobiliari per l’equipament per a Centres Escolars i conservatoris musicals.
Menjador escolar
Oferim grans solucions per diferents espais amb una gran varietat de taules d’alta qualitat i taulells CDF. Escull quin tipus de taula et va millor pel teu espai: abatibles, regulables, desplegables…
Patis escolars
Hermex t’assessora en la distribució i ús que li pots donar als patis escolars incorporant materials inclusius i d’aprenentatge en l’exterior amb la varietat de productes naturals.
Aula psicomotricitat
Som especialistes en la creació d’espais de Psicomotricitat de 0-3 anys i 3-6 anys amb els materials Wesco d’alta qualitat i garantia per aquestes etapes. Crea o complementa un espai amb els Kits de Psicomotricitat dirigit per afavorir la iniciativa i confiança en ells mateixos.
Biblioteca escolar
Una gran oferta en Mobiliari i coixins per organitzar zones de lectura per a nens d’Infantil fins a Batxillerat. Descobreix tot el que necessites per crear un espai on es gaudeixi de la lectura.
Materials d'aprenentatge
Gran diversitat de productes per afavorir i acompanyar els aprenentatges a l’aula i a l’exterior, inspirats en les grans pedagogies com Montessori, Waldorf, mètode Singapur, per l’aprenentatge de les matemàtiques, la llengua, ciències, robòtica, Steam…

Formulari de contacte

Tens dubtes? Vols saber com podem ajudar-te a aconseguir els teus objectius? Trobarem la solució conjunta, contacta amb nosaltres a través del formulari de sota, sense compromís.

Altres serveis

Pàdel per escoles
Telecomunicacions
Comunicació famílies
Skip to content