Esemtia

Esemtia és un software ideat per a la gestió de centres multietapa, des d’Educació Infantil fins a Batxillerat. Des de la seva creació, fa més de vint anys, Esemtia ha mantingut un ritme accelerat de creixement, oferint solucions tecnològiques avançades a centenars d’escoles d’arreu del món.

info@esemtia.com
Reprodueix vídeo

Sobre nosaltres

Som una empresa líder del mercat de plataformes de gestió escolar que compta amb més de vint anys d’experiència.

Esemtia disposa de les solucions “School”, per a la gestió d’escoles multietapa; “Enfant”, per als centres infantils; i “FP”, específica per a la gestió dels centres de Formació Professional.

Què podem fer pel teu centre?

Entorn docent
Comprèn el quadern d’avaluació (per àrees, per competències, per projectes); el diari de sessions; l’espai de suport pedagògic, per poder gestionar les tutories (també per videoconferència) i tenir una visió global amb el quadre de comandament pedagògic.
Entorn de comunicació
Missatgeria interna i Apps mòbils.
Entorn Business Intelligence
Ofereix un servei integral a les institucions i els centres educatius que ho necessitin. Incorpora tota la potència que Power BI de Microsoft ofereix, creant visualitzacions de dades riques i interactives a partir de múltiples orígens de dades.
Entorn administratiu
Engloba la secretaria (expedients i matriculació en línia); la facturació (remeses de rebuts, gestió de cobraments, gestió d’estocs); la gestió de serveis (autocar, menjador, extraescolars); informes i documentació (documentació oficial adaptada a la normativa de la da comunitat).
Entorn d’aprenentatge
El Moodle d’Esemtia permet crear i desenvolupar exercicis. L’avaluació que es fa a Moodle es pot comunicar directament mitjançant el quadern d’avaluació d’Esemtia, així com comunicar els resultats a les famílies i transmet-los a l’expedient de l’alumne.
Servei d’atenció al client constant i complet
Esemtia està orientat al client. Compte amb un servei de formació previ a la seva implantació i un acompanyament àgil i resolutiu durant i després de la implementació de l’eina. La comunicació és fluida, oferint una experiència personalitzada.

Formulari de contacte

Tens dubtes? Vols saber com podem ajudar-te a aconseguir els teus objectius? Trobarem la solució conjunta, contacta amb nosaltres a través del formulari de sota, sense compromís.

Altres serveis

Fotografia i vídeo
Mobiliari d’escuma a mida
Neteges de centres
Control d'entrades i sortides
Skip to content