Padel for schools

Som una empresa pionera en el concepte pàdel-escola, amb el principal objectiu de no només centrar-nos en el pla físic; sinó també en ajudar en l’àmbit social i personal. El fet de ser un esport per parelles, i fins i tot equips, millora la socialització dels infants i aprenen a competir però sent col·laboratius.

600 58 32 40
info@padelforschools.com
01-Portada-padel

Sobre nosaltres

Aquest meravellós esport té nombrosos beneficis per als nens. Es tracta d’una activitat senzilla, molt divertida i amb un alt component ‘socialitzador’, de manera que es pot convertir en la millor forma que molts nois i noies practiquin esport.

Què podem fer pel teu centre?

Per què posar una pista baby a l'escola?
Valor afegit i diferencial a l’escola. Actualment, el pàdel és el segon esport més practicat a Catalunya. Innovació en un projecte pioner a Catalunya. Diversificació en oferta extraescolar.
Beneficis psicomotors
A nivell psicomotriu en els nens, el pàdel aporta millores motrius i de consciència tàctica i tècnica, necessàries per al desenvolupament.
Beneficis socials
Practicant aquest esport des de primerenca edat, els nens també es desenvolupen socialment en ser un esport d’equip (parella).
Servei 360
Col·locació Pista Baby ( 5×10) a càrrec de Padel in One for Schools, 5 samarretes gratuïtes per a monitors, Formació professors, 2 pales test/pista, Dossier per a monitors amb guia sobre activitats a realitzar, adequat a cada tram d’edat i inclou canvi d’un vidre per trencament.
Beneficis psicològics
L’esport allibera endorfines. El pàdel és un esport divertit i competitiu, i en notar millora i avenç al cap de poc temps, és molt fàcil mantenir-te motivat.
Millora la concentració
Els esports en general ajuden els nens a aconseguir concentrar-se durant períodes de temps llargs. Aquest treball de concentració després es podrà veure reflectit també en els estudis.

Formulari de contacte

Tens dubtes? Vols saber com podem ajudar-te a aconseguir els teus objectius? Trobarem la solució conjunta, contacta amb nosaltres a través del formulari de sota, sense compromís.

Altres serveis

Assegurances escolars
Telecomunicacions
Neteges de centres
Hort urbà i espais exteriors
Skip to content