IPRES

IPRES és un Centre Especial de Treball (CET) dedicat als serveis de Facility Services, sense ànim de lucre, reconegut per la Generalitat de Catalunya. Dedicat a la integració de persones amb discapacitat i/o risc d’exclusió social al món laboral.
Contractant els nostres serveis ajudem les empreses de més de 50 treballadors a complir amb la LISMI (Llei d’Integració Social dels Minusvàlids).

Reprodueix vídeo

Sobre nosaltres

IPRES és un Centre Especial de Treball (CET) dedicat als serveis de Facility Services, sense ànim de lucre, reconegut per la Generalitat de Catalunya. Dedicat a la integració de persones amb discapacitat i/o risc d’exclusió social al món laboral.

Col·laborem estretament amb ATYSA, inserint-hi al personal discapacitat a l’empresa ordinària. Empresa amb més de trenta anys d’experiència com a empresa de Facility Services i Management. La qualificació i el factor humà del personal que treballa, així com els més de 400 clients que hi confien, acrediten la qualitat de la feina així com el perfecte coneixement de les necessitats dels diferents serveis, aportant una resposta professional, eficient i personalitzada.

Què podem fer pel teu centre?

Consergeria, atenció al públic i control d'accés
El/la conserge és la primera persona que veuen els visitants de cada instal·lació, orientant al visitant o fent tasques de control d’accés o d’atenció, oferint també la possibilitat de combinar amb serveis de petit manteniment…
Desinfecció de conductes d’aire
Garantim la màxima eliminació de la brutícia a l’interior dels conductes mitjançant maquinària d’última tecnologia que permet fer la neteja i aspiració conjuntament, disminuint la contaminació microbiana a l’aire i les desagradables olors. També elaborem l’anàlisi bacteriològica i microepidemiològica, així com la desinfecció dels conductes mitjançant biocides.
Compliment de la llei LISMI
Si les empreses no poden complir la Llei General de Discapacitat, a través de la contractació directa de persones amb una discapacitat superior al 33%, la LGD permet el compliment d’aquesta a través de mesures alternatives i ajudem a aconseguir-ho mitjançant l’externalització de part dels vostres serveis amb IPRES, aportant personal discapacitat o risc d’exclusió social.
Serveis de desinfecció, desratització i desinsectació (DDD)
Les plagues són habituals en tota mena d’instal·lacions i poden afectar la salut de les persones, i a més, esdevenir un problema de salut pública. Mantenir-les sota control i prendre mesures de prevenció és molt important, i per això és necessari aplicar un tractament de control de plagues.

Formulari de contacte

Tens dubtes? Vols saber com podem ajudar-te a aconseguir els teus objectius? Trobarem la solució conjunta, contacta amb nosaltres a través del formulari de sota, sense compromís.

Altres serveis

Equipament i mobiliari
Mobiliari d’escuma a mida
Plataforma de gestió escolar
Formació
Skip to content