Referents educatius

Referents Educatius té el propòsit de crear agents de canvi cap a la transformació personal i educativa d’equips directius, docents, famílies i alumnat. Les formacions volen fomentar l’autoconeixement i potenciar les capacitats de lideratge i comunicació.

695 605 322
hola@referenteseducativos.com
Equip-Referents-Educatius---Pere-Pares---Maria-Jose-Maña---Carla-Mas

Sobre nosaltres

Referents Educatius som un equip de docents en actiu de totes les etapes i disposem d’una àmplia trajectòria en el sector educatiu. Els nostres serveis estan orientats a donar resposta a les necessitats actuals de les escoles a través de la formació i la consultoria. Totes les propostes s’adapten a la realitat del centre educatiu.

Què podem fer pel teu centre?

Formació en benestar docent
Millora l’educació emocional del claustre i l’alumnat a través dels valors. En aquesta formació reduïm la desmotivació, la frustració i l’estrès del dia a dia. Formació en línia o presencial d’entre 15 i 30 hores.
Programa de convivència
Formació per gestionar els conflictes i per disposar d’eines per abordar les diferents situacions que es viuen dins i fora de l’aula amb l’alumnat i les famílies de l’escola.
Autoconeixement i Orientació per joves
Tallers presencials de dues hores per cohesionar el grup classe i prevenir l’assetjament escolar; per afavorir els pensaments i emocions potenciadores de l’autoestima i per tenir una brúixola personal per prendre decisions a través dels valors.
Consultoria en lideratge educatiu
Avaluació de les habilitats de lideratge educatiu d’equips directius, equips de coordinació i equips docents amb responsabilitats dins del centre educatiu amb una eina diagnòstica 360° que permet treballar les habilitats de lideratge i confiança en l’entorn.
Formació en lideratge per valors
Adreçat a escoles que vulguin disposar d’eines per gestionar els grups-classe. En aquesta formació ajudem als docents a integrar els valors de l’escola i, a treballar les habilitats necessàries per liderar les diferents accions educatives del dia a dia.
Cohesió de claustre
Adreçat a escoles que vulguin potenciar el sentiment de pertinença del docent amb l’escola i tenir equips motivats i cohesionats. Formació presencial de 4 hores. Hi ha la possibilitat d’integrar aquesta acció amb altres propostes.
Benestar emocional per a famílies
Xerrades adreçades a famílies que vulguin afavorir la comunicació emocional amb els seus fills/es adolescents. Els acompanyem a reduir els conflictes propis de l’edat, a clarificar rols i a crear dinàmiques que afavoreixen la convivència per gaudir-la.

Formulari de contacte

Tens dubtes? Vols saber com podem ajudar-te a aconseguir els teus objectius? Trobarem la solució conjunta, contacta amb nosaltres a través del formulari de sota, sense compromís.

Altres serveis

Gestió energètica
Humanització d'espais
Menjador escolar
Pàdel per escoles
Skip to content