EducaOccident

Trobaràs tots els productes fets a mida per a la teva escola. Constantment a la recerca de les millors garanties i cobertures del mercat per cobrir les necessitats del teu centre, gràcies al nostre equip de professionals que treballem per fer de la teva escola un lloc més segur i tranquil.

626 519 583
mireia@educaoccident.com
Reprodueix vídeo

Sobre nosaltres

Des de fa vint anys estem compromesos a oferir protecció i tranquil·litat als nostres clients. El nostre equip d’experts ofereix assessorament personalitzat per trobar les millors solucions asseguradores en l’àmbit educatiu. Ens trobaràs a la Rbla. Francesc Macià, 124 a Terrassa, prop de Barcelona.

Què podem fer pel teu centre?

Assegurança centre ensenyament
Hem dissenyat la nostra assegurança Centres d’ensenyament perquè el teu col·legi o acadèmia gaudeixi de la millor protecció. Gràcies a la seva flexibilitat, és possible adaptar la contractació de diferents cobertures a les característiques concretes de cada centre.
Assegurança vida escolar
Garanteix la continuïtat dels estudis del menor fent-se càrrec de les seves despeses educatives fins que acabi el cicle formatiu en cas de mort o invalidesa absoluta d’algun dels seus progenitors o tutor legal. Amb participació en beneficis.
Ciberriscs
Cap centre està exempt de patir un ciberatac. La nostra assegurança de ciberriscos fa front a les principals conseqüències d’aquests atacs cobrint danys a la mateixa escola, possibles responsabilitats civils i fins a les pèrdues derivades de la interrupció de la teva activitat
Assegurança directius i professors
L’assegurança de Responsabilitat Civil que té cura tant del patrimoni dels directors i administratius com de la imatge i reputació de l’Escola davant reclamacions.
Assegurança accidents conveni
L’assegurança de conveni col·lectiu obligatori té, per llei, l’objectiu de cobrir qualsevol mena d’accident que pugui patir tant el professor com treballador de l’Escola en l’acompliment de la seva tasca professional.
Assegurança de viatges
Protegeix els alumnes i professors en els seus viatges a l’estranger. Assistència sanitària il·limitada i totes les despeses cobertes en cas dels alumnes pateixin qualsevol imprevist. Perquè la seva seguretat en els viatges escolars és la teva tranquil·litat.

Formulari de contacte

Tens dubtes? Vols saber com podem ajudar-te a aconseguir els teus objectius? Trobarem la solució conjunta, contacta amb nosaltres a través del formulari de sota, sense compromís.

Altres serveis

Màrqueting educatiu
Telecomunicacions
Humanització d'espais
Skip to content