RGB Audiovisual

RGB Audiovisual, S.L. som una empresa especialitzada en educació i en equipament de telecomunicacions, audiovisual i de xarxes informàtiques, amb més d’una dècada d’experiència. Al llarg d’aquests anys, hem donat cobertura a través d’un servei integral a més de 300 centres educatius i organismes públics.

937164533
rgb@rgbaudiovisual.com
Reprodueix vídeo

Sobre nosaltres

RGB posa a la vostra disposició tota mena de tecnologia d’aula interactiva formada per una plataforma tecnològica en xarxa, amb opció de connexió a internet i estacions de treball individual per als mestres i alumnes, per gaudir d’una educació personalitzada. Centrada en l’alumne i el treball en equip. L’aula interactiva estimula l’assoliment d’altes nivells d’aprofitament acadèmic, estandarditzant un alt nivell de qualitat educativa, per tal d’atraure l’atenció de l’alumne.

Què podem fer pel teu centre?

Aula Interactiva
La pantalla interactiva ajuda a millorar l’aprenentatge visual i psicomotriu dels alumnes potenciant la capacitat sensorial. L’alumne veu imatges grans i vives i interactua físicament amb els materials, movent lletres, números, paraules i imatges amb el dit.
Sonorització
La sonorització exterior i interior ens permet comunicar en tot moment el que sigui convenient i el que és molt important fer-ho per zones individualitzades o generals en tot el centre tant siguin d’emergència o no.
Manteniment
Entre els nostres serveis oferim el manteniment, operativa i actualització d’equips instal·lats, que controlem i supervisem periòdicament perquè el sistema es mantingui en òptimes condicions de funcionament per i una durada més prolongada dels seus equipaments audiovisuals.
Tractament acústic
Els sistemes de panells acústics creen un ambient millorat a l’eliminar l'”eco” propi de l’aula, menjador, sala polivalent o pavelló i fa que l’atenció sigui millor i tot plegat generi menys estrès.
Cartelleria digital
És el futur de la informació, un canvi que defineix el conjunt de diferents tecnologies a través de monitors, pantalles de LED o videowall. La cartelleria digital en els àmbits educatius és un sistema per informar i comunicar de forma visual i ràpida.
Aula Interactiva educació especial
Els alumnes amb necessitats especials poden veure i llegir la informació fàcilment. Poden tocar la superfície sense necessitat de comptar amb la capacitat motora que es requereix per utilitzar el ratolí.
Instal·lacions
El nostre equip està format per especialistes en l’àmbit de les instal·lacions i la tecnologia. Treballem cada dia per donar un tracte professional i efectiu en temps i recursos. Cablejat de xarxa, fibra i comunicació, wifi, rack.
Robòtica per a escoles
Disposem d’un ampli ventall de solucions professionals adaptades per a centres educatius de les principals marques de robots col·laboratius per integrar en les aules com una nova i actualitzada disciplina d’aprenentatge.
Videoconferencia
Sistemes que ens permeten fer classe des del primer moment a través de les plataformes de Teams, Zoom, texans o Yealink entre d’altres, i poder dur a terme reunions amb múltiples persones i localitzacions diferents, mitjançant qualsevol altre sistema: ordinador, PC, Apple, telèfon, tauleta IOS o Android.
Càmeres de seguretat
Disposem d’un ampli ventall de solucions professionals de videovigilància i control d’accés. D’acord amb la nostra experiència, l’assessorarem en la millor opció adaptada depenent de les necessitats del centre per tenir un control de les zones comunes que sigui necessari.

Formulari de contacte

Tens dubtes? Vols saber com podem ajudar-te a aconseguir els teus objectius? Trobarem la solució conjunta, contacta amb nosaltres a través del formulari de sota, sense compromís.

Altres serveis

Humanització d'espais
Centre Especial de Treball
Material elèctric, fontaneria i energies renovables
Skip to content