Minerva

Minerva, és un estudi especialitzat en fotografia escolar amb més de 30 anys d’experiència al sector educatiu. El nostre projecte es basa a oferir un servei global, personalitzat i amb grans beneficis per a les escoles.

Reprodueix vídeo

Sobre nosaltres

Dins dels nostres serveis cal destacar la fotografia tradicional que inclou la foto de l’alumne i del grup classe, així com serveis més innovadors per a l’escola com el Tour 3D de les instal·lacions o les orles interactives de final d’etapa.

Què podem fer pel teu centre?

Lots Fotogràfics
Tots els nostres packs de fotos són personalitzats seguint les indicacions de cada centre escolar.
Orles: formals, informals i interactives
Oferim una gran varietat d’orles per a les diferents etapes escolars. Som pioners a oferir a les escoles l’orla interactiva on gravem a cada alumne i professor un petit discurs, essent un gran record per a l’alumne.
Instal·lacions / Tour 3D
Els nostres professionals es desplacen al centre escolar, amb l’estudi previ de les imatges a destacar, per col·laborar amb l’escola en reportatges publicitaris, pàgines web, xarxes socials.
Carnets Identificatius
Creem Carnets Identificatius per als alumnes. Pots personalitzar el teu carnet escolar per identificar-los amb la teva imatge.
Multimèdia: vídeos corporatius escoles
Minerva, mitjançant la tecnologia multimèdia, ofereix diferents solucions per cobrir les necessitats de comunicació de cada centre escolar.
Grups Classe
Las fotografías de cada grupo clase, se realizan en las instalaciones del Centro Escolar, en el lugar escogido por nuestro equipo o por el personal educativo.
Memòria Escolar
La Memòria Escolar és el reflex de la feina feta durant el curs escolar. En els diferents apartats, deixa constància dels objectius i projectes complerts en cada etapa.
Reportatges Escolars
L’enllaç establert entre la comunitat educativa i les famílies es reflecteix també en el desenvolupament i la celebració d’activitats lúdiques i culturals per part del Centre Escolar. Minerva intenta immortalitzar i ser un reflex fidel d’aquestes activitats a través de les imatges i els vídeos.
Fotografia Social i Esportiva
Cobrim tot tipus d´esdeveniments i/o activitats escolars.

Formulari de contacte

Tens dubtes? Vols saber com podem ajudar-te a aconseguir els teus objectius? Trobarem la solució conjunta, contacta amb nosaltres a través del formulari de sota, sense compromís.

Altres serveis

Comunicació famílies
Producció d'uniformes
Menjador escolar
Mobiliari d’escuma a mida
Skip to content